Meer resultaten voor personal

personal
Personal training Praktijk Solomé Nazareth-Eke.
Maak een afspraak. Praktijkruimte te huur. Maak een afspraak. Praktijkruimte te huur. Home Therapie Personal training. Wil je graag werken aan je figuur of terug fit worden, maar je weet niet hoe je dit moet aanpakken? Dan is personal training dat wat je zoekt!
Personal Trainer Haerens Personal Coaching Gent.
Stel zelf een groepje samen en train samen op een moment dat voor jullie past. Train van waar je maar wil ter wereld via Zoom. Wanneer je vaak in het buitenland bent is dit de ideale manier om consequent te blijven sporten. Train in de frisse buitenlucht bij weer en wind op vaste momenten bij BOOTCAMP GENT. Boek een testles. Wat onze klanten zeggen. 1 ON 1 COACHING. SMALL GROUP TRAINING. 1 ON 1 COACHING. Een zeer persoonlijke en professionele aanpak. Ze luisteren eerst grondig waar je naartoe wil en begeleiden je dan stap voor stap. Experten in hun vak. Ik heb er al enkele versleten en hier voel ik me echt gevolgd en begeleid. Vincent, 50 jaar. 'Het' is bijna een wonder dat ik vroeger altijd moe was en nu zelf energie over heb. Ik voelde direct dat deze manier van beweging de enige manier is om mijn lichaam te wapenen tegen stress en ik ben mij veel bewuster geworden van hoe mijn lichaam en geest samenwerken. Ik had veel vooroordelen over personal training en was heel sceptisch.
Home - Sano Personal Training.
Voor de collega's.' Voor je kind. Vandaag, fitter dan gisteren. Voor de collega's.' Voor je kind. Deze website gebruikt cookies om je een optimale gebruikerservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Ok Privacy policy.
Personal Training Gent en Heusden.
Dan is personal training iets voor jou! Samen met een team van professionele en hoogopgeleide trainers zullen we voor jou een op maat gemaakt traject opstellen om het maximale resultaat te bereiken in functie van jouw doelen. Je kan voor verschillende doelen bij ons terecht.:
Personal Training Stress en BO Coaching - The Park.
Met een personal trainer die ik zelf mocht kiezen. Ik kwam eerder toevallig bij Didi Yordanova terecht. Zij heeft mij zover gekregen dat ik plezier kon vinden in fysieke arbeid in een fitness-centrum, iets wat ik voordien niet mogelijk achtte.
UNIT.
Home Before After About Aanbod Join Unit Contact. Back Unit Personal Training - Studio Unit Personal Training - Online Unit Personal Training - Mobile Unit Personal Training - Ambassador. Home Before After About Aanbod Unit Personal Training - Studio Unit Personal Training - Online Unit Personal Training - Mobile Unit Personal Training - Ambassador Join Unit Contact.
B-Fit: Personal Coaching Training.
Of raadt je dokter, kinesist of diëtist meer sport en gezonde voeding aan? Dan is onze personal training iets voor jou. Drukbezet zelfstandige of een bedrijfsleider met weinig tijd om efficiënt te bewegen en aan je gezondheid te werken? B-Fit is gespecialiseerd in de trainings- en voedingsbegeleiding van ondernemers. Wil je profiteren van onze coachingsdiensten maar woon je ver van ons weg? Dan helpen we je door online trainings- en voedingsbegeleiding aan te bieden. Raadpleeg je trainings- en voedingsplannen via onze applicatie. Onze performance coaching richt zich op de ambitieuze recreatieve- of topsporter die extra training wil gebruiken om de fysieke prestaties naar een hoger niveau te brengen. Onze performance coaching richt zich op de ambitieuze recreatieve- of topsporter die extra training wil gebruiken om de fysieke kwaliteiten naar een hoger niveau te brengen. Je werknemers met meer energie op de werkvloer? Minder collegas met rugklachten? Een gezondheidscultuur in je onderneming? Klinkt volgens ons erg verstandig. small group training. Tijdens small group training sport je begeleid in een kleine groep van maximaal 4 personen.
Primal Personal Coaching.
Wij hebben 3 verschillende trainingssystemen samengebracht tot 1 concept. Een manier van trainen dat ervoor zorgt dat jouw lichaam op een duurzame manier verstevigd wordt, namelijk: kettlebell training, bodyweight training en kickboks. Met deze 3 systemen helpen wij jou om je lichaam en geest tot een hoger niveau te tillen! Bij ons kan je Personal Training, Bootcamps en Groepslessen volgen! We geven ook Online Training!

Contacteer ons