Meer resultaten voor coaching

coaching
ADVIES EN COACHING VOOR HULPVERLENERS.
Onder coaching verstaan we het advies geven op maat aan de hulpverlener die een persoon met een psychische kwetsbaarheid begeleidt. Indien telefonische coaching niet volstaat, kan het zijn dat de vraag uitmondt in een aanmelding, advies tot doorverwijzing of crisisconsultatie bij een psycholoog en/of psychiater. Het AMT is te bereiken op het nummer 014-57 91 00 en dit tussen 9u en 17u. Advies en coaching via zorgoverleg. Zorgoverleg is een efficiënte methodiek waarbij de cliënt, de mantelzorgers en de hulpverleners rond de tafel zitten om de zorg op elkaar af te stemmen.
Coaching - 4 definities - Encyclo.
Woord begint met. Woord eindigt op. Coachen is ander woord voor het begeleiden van een of meer individuen naar haar gestelde doelen. Gevonden op https://alettawubben.nl/nl/home.: de coaching zelfst.naamw. v Uitspraak: 'kotʃɪŋ' begeleiding van een persoon of groep in een leerproces om de professionaliteit en het functioneren te verbeteren Voorbeelden: persoonlijke coaching, een coachingstraject afspreken copy Kernerman Diction. Gevonden op https://www.woorden.org/woord/coaching.: Coaching is een breed begrip. Een coach ondersteunt, begeleidt of adviseert een cliënt bij een thematisch vraagstuk. Dat kan heel praktisch zijn: hoe krijg ik mijn werk op orde? Maar het kunnen ook levensvraagstukken betreffen: hoe word ik gelukkiger? Er zijn zeer vele vormen van coaching, elk met een eigen invalshoek, zoals de wandelcoach, de n. Gevonden op http://www.spiritueel-woordenboek.nl/woordenboek/C/coaching_167.: Coaching in het onderwijs is erop gericht mensen zelf te leren leren. Het is niet per se hetzelfde als wat taalcoaches doen.
CoachingLife Coaching Center Loopbaancentrum België.
Een leven en loopbaan in lijn met wie je écht bent. Ontdek ons team. Use tab to navigate through the menu items. Jouw droom is onze missie. Wij zijn dé plek om jouw mooiste dromen tot uiting te laten komen. SCHENK JEZELF DE MOOISTE KANSEN. Een leven en loopbaan in lijn met wie je écht bent. Onze" missie is om jouw pure en unieke stem neer te zetten. Daarom voorzien wij stijlvolle, kwaliteitsvolle trajecten die altijd voorbij de verwachtingen gaan. Wanneer jij een authentiek verschil in je leven en loopbaan wil neerzetten, dan ben je bij ons op de juiste plek." Oprichter Coaching Life.
Coaching vanuit het GROW-model Het Nieuwe Teamwerken.
In het Engels heet het GROW G oal, R eality, O ptions, W ill. Dit is een vierstappenplan waardoor je echt op een coachende manier met een ander een gesprek blijft voeren. Dit model laat je ook zien welke vragen je kunt stellen aan de ander en hoe je een coachend gesprek concreet afrondt met afspraken overresultaten.
Coaching ESF.
De gemaakte afspraken tijdens het coaching bezoek zullen bij het eerstvolgende projectrapport in aanmerking worden genomen. Het is natuurlijk perfect mogelijk dat u tijdens de looptijd van uw project met vragen zit of dat u bepaalde elementen van uw project diepgaander wil bespreken.
Coaching en Counselling Opleiding.
Je bent afgestudeerd en gecertifieerd als coach of counselor. De afgelopen studiejaren zijn een zeer leerrijke periode geweest. Je staat er! 1001 vragen, onzekerheid die plots opsteekt. Waar begin ik? Wat doe ik? Hoe pak ik de volgende stap aan, namelijk mijn eigen praktijk starten? Dan klinkt het Moet: ik misschien nog een opleiding bij volgen? Ik ben er nog niet klaar voor, eerst nog wat versterken. Dan komt deze verdiepingsmodule net niet te vroeg. In deze verdiepingsmodule persoonlijk leiderschap in het opzetten van je eigen praktijk leer je wat er allemaal bij komt kijken om je praktijk succesvol te starten. 5-11-2022 te Antwerpen.
Coaching for health - Bootcamp op maat.
is je grootste rijkdom. PERSONAL TRAINING, BOOTCAMP BEDRIJFSFITNESS. Een gezond, fit sterk lichaam zonder kwaaltjes. Gezonde eetgewoontes met een goed gewicht op basis van pure voeding geen vervangers poeders. ER ALLES UIT HALEN. Tonnen energie om efficiënt te werken te genieten van het leven.
Loopbaanbegeleiding en Coaching in Gent COACHINGENT.
Waarom loopbaanbegeleiding volgen? Je bent niet meer blij met je werk en vraagt je af waarin je wel voldoening kan vinden. Want een job die bij je past, welke job is dat eigenlijk? Dat ontdek je tijdens loopbaanbegeleiding. Twijfels over je job? Wij zoeken samen met jou naar antwoorden. We reiken je tools en inzichten aan waarmee jij waardevolle stappen kan zetten in je persoonlijke en professionele leven. Of je nu werknemer bent of zelfstandige, je kan bij ons terecht. 32 498 10 70 73. Slechts 80 euro voor 7 uur loopbaanbegeleiding dankzij de loopbaancheque. Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief. Neem contact op. Team van professionele coaches. Al onze gecertificeerde coaches werken en leven in Gent en zijn loopbaanbegeleider in hoofdberoep. We kiezen bewust voor een klein team van zes coaches omdat een persoonlijke aanpak voor ons primeert. Niemand is bij ons een nummer. Elk met onze specialiteit. We hebben allemaal onze specialiteiten. Dat reikt van burn-out en stresspreventie tot leiderschapsontwikkeling, via talenontwikkeling en communicatietraining. Wil je te weten komen welke coach het beste bij jou past?

Contacteer ons